Kapcsolat Gy.I.K. Felelősség    
 
Hírek

2010/12/29

A kérdésfeltevés átmenetileg szünetel.

köszönettel: a szerk.

2009/05/01

Kérjük Önöket, amennyiben a befizetéstől számított harmadik napon sem kaptak még választ értesítsenek bennünket, mert előfordul, hogy nem tudjuk a befizetőt beazonosítani.

köszönettel: a szerk.


   Keresés a válaszok között


Kereshet a kérdés azonosítójára, a korábban megadott névre és kérdésre, valamint a válaszra is.


   Statisztika

Összes kérdés: 2863
Ebből ma érkezett: 0


Felelősség

Az online jogi tanácsadás nem alkalmas a probléma teljes körű feltárására, így az adott válasz sem lehet minden kétséget kizáró.

A választ adó személy semmilyen felelősséget nem vállal az adott jogi tanácsért. A kérdést feltevő a kérdés feltevésével elismeri, hogy a választ adót nem terheli felelősség az általa nyújtott jogi segítségért.

A kérdést feltevő hozzájárul ahhoz, hogy az általa felvetett probléma nyilvánosságra kerüljön a www.onlinejogasz.hu oldalon. A kérdést feltevő a kérdésben megadhatja személyes adatait, kérheti azonban, hogy ezek ne kerüljenek nyilvánosságra. A választ adót a személyes adatok nyilvánosságra kerüléséért csak abban az esetben terheli felelősség, amennyiben a kérdést feltevő kifejezetten kérte azok nyilvánosságának mellőzését és ennek a választ adó nem tett eleget. Amennyiben kérték a személyes adatok mellőzését, azonban azok nyilvánosságra kerülése nélkül nem lehetséges a kérdés megválaszolása a választ adó a kérdezőt erről értesíti.

A választ adót a kérdés megválaszolására rendelkezésre álló határidő túllépésért csak akkor terheli felelősség, ha annak oka saját hatáskörében merült fel. Nem állapítható meg a honlap üzemeltetőinek felelőssége például, ha a kérdésfeltevőt nem sikerül banki problémák miatt beazonosítania vagy számítástechnikai problémák merültek fel, ekkor is törekedni kell azonban arra, hogy a késlekedésről és annak mértékéről illetve a válasz mellőzéséről a kérdésfeltevőt értesítse. 


   OnlineJogász.hu
 
© www.onlinejogasz.hu ViP-CMS - A Sokszínű Tartalomkezelő Rendszer